és ahogyan a Rapüllők folytatja a címben említett sorokat:

"... a válasz, ez egy kicsit fáraszt, nem vagy igen?"

Szóval a mai nap egy kicsit semmittevősre sikeredett. De legalább tudtam egy kicsit foglalkozni a maszek melóval. Sikerül egy laptop javítási melót összeszedni. Ezt a posztot már erről a gépről írom. Legalább egy kis pénz áll a házhoz.

Sajnos a tegnapi interjúról még nem kaptam visszajelzést de én még reménykedek. Addig is böngészem a netet tovább. A holnapi terv, hogy bemegyek a pulyka vágóhídra személyesen hátha tudnak velem kezdeni valamit. Ha időben végzek akkor még elmegyek az agencykhez ismét és addig ütöm az asztalt amíg nem adnak bármilyen melót! Elvileg csütörtökön teszünk egy kis látogatást Nothinghambe ott is megpróbálok minden agencyt elérni. 

Nagyon jó volna már egy kicsit dolgozni. Az otthoniaktól folyamatosan kapom a biztatást, üzeneteket, kommenteket. Most szükségem is van rá, hogy erőt tudjak meríteni és minden pofon után újra talpra tudjak állni. Köszönöm nektek, valóban sokat számít!

Ha esetleg visszahívnak szombatig és pozitív választ kapok akkor a következő lépésként kell vennem egy biciklit! Jelenleg ez az egyetlen formája annak, hogy önerőből be tudjak járni. Csak már tartanék ott...

A bejegyzés trackback címe:

https://hianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr484314418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása