The BOSS 2012.03.15. 23:15

A ködös Albion

Ma elég gyatrán indult a napom. Reggel korán kellett kelni mert mentünk Nothinghambe jogsit intézni a szobatársamnak. Álmosan nézek ki a fejemből és ez a kép fogad:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a tipikus angol időjárás... Ködös, párás, hideg és rideg. De semmi baj. A mai tervet semmi nem húzhatja keresztül. Háromnegyed nyolckor indulás mert 9 kor nyit a területileg illetékes DVLA (Angol okmányiroda) Az első 10 km-t még gond nélkül tettük meg majd ráértünk az autópályára. 3 sáv és összefüggő álló kocsisor. Csak túl kell jutni Derbyn és utána tiszta lesz az út. hát ezt a kb 10 km-es szakaszt jó másfél óra alatt sikerült megtenni. Újabb másfél órát álltunk a dugóban Nothingham felé. Kb 3 óra alatt sikerült 30 kilómétert (a táv felét) megtenni. Már elmúlt 11 óra is mikor visszafordultunk. Nem érnék be melóba ha ez így folytatódik. Hazafelé éreztük, hogy megváltozott az autó ereje, hangja. Egy egy henger kihagyott... a ház elé már csak vánszorogtunk. Kicsit pihentettük - meg magunkat is- majd ránéztünk. Nincs benne víz... Feltöltöttük majd jó egy óra várás után simán indult. Talán nem lett beteg. Délután 1 órakor irány a kekszes. Ismét kaptam egy munkavédelmi tréninget, baleseti előadást, és írtam egy tesztet. Meglett a beosztás is. Állandó éjszakás és sori meló. Hát nem mind arany ami fénylik. Mindegy, már van állásom és innentől kezdve képes leszek ellátni saját magamat is. Kb este 6 körül értünk haza és a reggel még tompa fejfájásom szinte elviselhetetlen migrénné nőtte ki magát. Le is feküdtem aludni gyorsan. Nem is baj. Ezt a napot szívesen elfelejtem. Holnap ha nem kell még mennem melóba végigjárom újra az agencyket és tovább próbálkozom, hátha szakmában sikerül melót találni. Szombatra azért még van egy titkos tervem...

A bejegyzés trackback címe:

https://hianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr54319386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása