Itt Angliában tényleg olyan minden ház mint a filmekben. Kicsi kétszintes és legtöbb fapadlós. Valóban külön csapból folyik a meleg és a hidegvíz. ez azért jó mert az egyik kezed lefagy a másik megég...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De amúgy kedves rendes kis viskók ezek. Igaz 2 en lakunk, egy szobában (45 font/hét + 10 a rezsi) a lakásban pedig jelenleg 5 en. A villany és a gáz is feltöltő kártyás. Akár csak a legtöbb telefon. 15 fontért töltöd a telcsidet és 1 hónapig minden hívásod ingyenes hálózaton belül, és haza is 2p ért (7 Ft) telefonálok vagy rosszabb esetben 7p (23 Ft). Ez sem a lehúzásról szól mint otthon. 

Egyébként a környék érdekes. Én egy viszonylag jó helyen lakom. Egyik szomszéd angol, a másik pakisztáni. Talán belőlük van a legtöbb vagy a lengyelekből. Ez a két náció olyan számban van jelen hogy szinte hihetetlen. Mindenhol ott vannak és nagyon összetartóak. 

Vannak paki és lengyel boltok is. A legtöbb munkahelyen már a lengyelek a főnökségig rágták fel magukat. 

A hétvége az pénz nélkül tömény unalom,még a fű sem nő. pedig folyamatosan esik az eső. Most elég hideg is van, meg a szél is fúj, szóval a délutáni sétám elég rövid volt. De majd holnap!!! :D

Holnap meglátogatom az összes munkaerő közvetítő céget + a helyi munkaügyi hivatalt. Mindenhol dobok egy önéletrajzot. Az első és legfontosabb hogy mihamarabb munkám legyen, aztán majd ha legalább már kettő lesz, akkor lehet válogatni.

Még van remény...

A bejegyzés trackback címe:

https://hianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr444288644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása