The BOSS 2012.03.05. 23:01

Agency - hegyek

 Nah ma megvolt a felfedező túrám! Kb 5 órát gyalogoltunk a városban és a kinyomtatott google térképen az Agency-ket (munkaerő közvetítő irodák) szépen sorba vettük. A legtöbb helyen kedvesen, normálisan fogadtak. Viszont ismét bebizonyosodott, hogy igen csak fontos a nyelvtudás. Útitársam mesélte hogy őket a legtöbb helyre be sem engedték - mondván nincs munka - a gyenge nyelvismeret miatt. Most engem mindenhol regisztráltak.

2 -3 ígéretes hely van ahol lehet, hogy szakmában el tudok majd helyezkedni. Nem lenne rossz... SŐT. Azért igen csak másképp néz ki egy 10-12 Fontos órabér mint a 6.08. Abból már vastagon kijössz autóval, saját lakással, mindennel együtt.

A tesco s meló (amiért igazából kijöttem) még mindig nem alakult ki. Mindegy hagyjuk hogy kiforrja magát. Akivel itt beszéltem nagyon biztat hogy ne aggódjak a nyelvtudásommal pikk-pakk el fogok tudni helyezkedni. Hát isten adja. 

Összességében jó nap volt. Sétáltunk egy jó nagyot, a napsütéses és nagyon szeles időben, délután egy csöpp pihi majd a nap fénypontja: SÜLTHÚS a vacsi!!! Amindenit mennyire jól esett. Teljesen más mint a májkrémes kenyér amivel sanyargatom magam amíg munkát nem találok. 

A mai nap furcsasága még, hogy sok otthonival sikerült beszélnem. Nem hülyeség ám az internet és a skype. Lassan egy hete leszek kint, azért telefonálgattam bőven (haza - nemzetközi hívás, ismerősöknek, munkaügyben) de még csak 2,8 Fontot beszéltem le. Thanks for O2!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr964291652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása