Tegnap este szinte madarat lehetett volna velem fogatni. Úgy feküdtem le hogy lesz ma már egy finom kis autóm, megjön a fizetésem stb... Boldogan netezve feküdtem le aludni, de előtte még megkötöttem a biztosítást, kifizettem a havi díjat + depozitot. Reggel már kezdődtek a bajok. Felkelve megnézem a bankszámlámat. Nincs net... Hogy az a ***************. Sebaj ma csak jó történhet velem gondoltam. Balázs megosztotta a mobilnetet. Számla megnéz... Hogy az a ************ *******. Megint nem számolták el a túlórákat. Már lassan egy otthoni havi fizetésem lóg a levegőben. Nem gond, legyünk pozitívak. Majd elintézzük, nézzük a nap kellemesebb részét. Megyek az első angol kocsimért. Séta a tescoig, pénz felvesz, taxi hív. Megbeszélt időpontra ott is vagyunk, az isten háta mögötti gyártelepen. A srác sehol. Felhívom hogy mi a probléma? Hát izé, szóval a kocsi motorhibás lett.... Hogy az a ****** ********* ********. Szóval, taxi újra haza (már 10 font minusz az utazásra). Ekkor derengett fel hogy vissza kell mondani a biztosítást. De persze a kauciót nem fogják visszaadni, a biztosítást is csak nyögve nyelősen. Szóval ez a mai napom jól indul. Ezek után már nem tudom mi lesz... Most elmegyek dolgozni, hátha elüt egy targonca vagy, esetleg rám esik egy repülő.

Akkor jó, és szép napot mindenkinek....

A bejegyzés trackback címe:

https://hianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr764365477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micsoda? 2012.04.05. 23:13:31

Ugyan már. Akinek ilyen vidám hangulatot áraszt az írása, kizárt, hogy elüsse a targonca, MALÉV gép(sajna)már nincs:)

silentwave 2012.04.09. 13:20:06

Szerintem meg hatalmas szerencséd volt a kocsival...

Képzeld el, hogy megveszed és másnap reggel melóba menet lesz "motorhibás"!

Csak pozitívan! :D

GSLaja 2012.06.20. 09:58:49

Csacsi vagy!

Amig nincs nalam az auto, addig nem kotok ra biztositast.
A megvetel napjan biztositas nelkul is lehet menni a kocsival, termeszetesen csak hazaig.
En is igy tettem, a Road Tax nak nevezett dolgot addig nem tudod befizetni, amig nem jon vissza az elado altal elkuldott, mondjuk ugy forgalmi.
Ami kell meg az az eredeti biztositasi szerzodes, ez kb 1 het. Addig varni kell. legalabbis nalam igy volt.
süti beállítások módosítása