Az úgy kezdődött hogy visszaütöttem... :D De ne szaladjunk ennyire előre az időben. Viszonylag kellemes hétvégét tudhatok magam mögött. Volt benne pár nem várt fordulat, de hát ilyen az élet. 

Vasárnap reggel 5 óra 15 perc. 

Telefon csörög... Neeee megint kezdődik a hét. Szinte észre sem veszem már is elröppent még 1 nap, hét, hónap... és lassan fél éve szabadultam az orbánterrorból. persze itt is kell dolgozni, de azért mégis jobb... ilyen gondolatokat építek magamnak hogy könnyebb legyen felkelni. Mennem kell egy új nőért aki jön velünk a szendvicsesbe... háromnegyedre ott is vagyok érte, visszafelé felveszem a többieket. Odafelé még csak ébredezem. A csajok sincsenek elemükben, csend van a kocsiban. A hosszabb egyenesekben csukódik le a szemem talán alszom is egyet, egyet... :D ez nem is lenne gáz ha nem én vezetnék. Beérünk melóba. Gyorsan elpattan 2 cigi. Kaját, piát nem hoztam... Mindegy. Bent nyomom a melót. Még fáradt vagyok... nem kicsit. Lerúgom az egyik asztal lábát... Hogy az a  &@~ˇ^˘°˛'"+!  Mindegy, 20 perc és szünet. A nap hátralévő része sem jobb. Ma nem megy a meló. Kifelé menet sietek. Csak az jár az eszemben, hogy otthon legyek a puha ágyban. A nagy sietségben lezúzom a kezem agy korlátban. Reccs... Újabb 5 perc összefüggő ismétlés nélküli káromkodás hagyja el a számat.  Ez most fáj. Ezt elkúrtam, nem kicsit... nagyon! Nem bírok fogni a bal kezemmel. Sebaj,a kocsi automataváltós, az index jobb kéznél van. Hazáig jó lesz így is. Végre otthon. Bedőlök az ágyba és úgy érzem zuhanok, folyamatosan zuhanok. 

Másnap reggel.

A kezem még most sem jó, bedagadt és fáj. Nem baj irány meló. Letolom a hosszú műszakot úgy hogy minden alkalommal mikor ballal emelek vagy dolgozok, egy újabb sportszelet csúszik a gatyába. Észreveszik az angolok is. Felhívják a főnökömet hogy amíg fáj nem mehetek dolgozni. Fasza... Mindegy, ami nem öl meg megerősít. Van olyan fájdalom ami sokkal rosszabb mint ez és még fizikai kölcsönhatás sem kell hozzá... 

Este már megváltás beülni a kocsiba és hazahúzni. Ágy, filmszakadás... Reggel 6 óra. csörög a telefonom. Egyik csaj itt hagyta a lakásban a melóscuccát. fasza. Most megint fáradt leszek... ezt nem hiszem el. Ma nem megyek sehová. Felveszem kedvenc pólómat és mindenki bekaphatja.... 

Jah a póló. most csináltattam. Az elején csak egy sima WTF? felirat van. (What The Fuck? azaz mi a fasz van?) de a hátulján magyarul az előbb említett "mindenki bekaphatja!" szöveg. A sok buzi próbálja elolvasni, értelmezni de természetesen nem megy neki. Néz rám, látom forognak a kerekek. Ekkor megfordulok és jön az elején említett WTF? Hát ezek a fejek megérnének egy külön mesét...

A bejegyzés trackback címe:

https://hianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr74625394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anya-mami 2012.07.03. 15:07:09

Nagyon sajnálom,hogy baleset ért,remélhetőleg nem komoly,és azt is,ha szükséges kapsz orvosi ellátást!De talán ez a kis malőr,egy kis pihenéshez hozzásegít...(persze nem úgy ha hívogatlak telefonon) ..oké tudom!
Mielőbbi gyógyulást és minden jót kívánok!
Legyenek szép napjaid :D

micsoda? 2012.07.09. 10:07:15

Hmm. A pénzt ott sem ingyen adják, és mégis jobb. Vajon mitől? Pólós sztori tényleg jó lehetett.

anya-mami 2012.07.13. 14:51:00

Szia Kisfiam! Már nagyon régen írtál,és azt hiszem bármennyire is szűkre szabott idővel kell dolgoznod...azok akik olvasnak téged nagyon megérdemlik,hogy tudjanak ...tudjak rólad...Talán pár mondat 10 perc és a kíváncsiságom már a múlté lehet!Szeretem az írásaidat olvasni,ez is oka annak,ha nincs nagyon hiányzik!!!További szép napot jó hétvégét :)
süti beállítások módosítása