Vasárnap van. Pénteki számításaim szerint már dolgozni kellene! De sajnos nem úgy jött össze ahogyan terveztem. Mindegy. Legalább élvezem a pihenést.... Az idő valóban szép, a nap süt ezerrel... A fejem meg angol szokás szerint szét akar hullani. Reggel megkért a lakótársam hogy nézzek már rá a kocsijára mert néha fékezésnél ciripelő hangot hall. Végre egy kis elfoglaltság. Leszedegettem a kerekeket, leellenőriztem a féket - meg ha már ott voltam a szilenteket, és minden egyebet - de hála istennek rendben volt. Ránéztünk az olajra és vízre is. Egyedül az ablakmosó folyadéknak kellett utána tölteni.

Csütörtökön elfelejtettem egy vicces sztorit megírni. Dél körül volt, ugye minden agency ebédszüneten volt, így hát mi is beültünk egy kis bufébe. Míg a többiek falatoztak én láttam hogy srégen szembe a parkolóba beáll egy furgon, kiszáll belőle 3 diákmunkás - egyenpólóban - meg két felnőtt. Elhúzták a felőlünk lévő oldalajtót és elkezdték megtömni a gyerekek oldaltáskáját kis zacsikkal. Úgy nézett ki mintha valami apró cukorka, csoki lenne benne. Ohh itt a lehetőség potyakajára! Összeszedtük magunkat majd utánuk eredtünk. Kaptunk is fejenként egy sárga és egy lila zacsit. Tényleg olyan volt mint az M&M's cukorka. Nem is néztük meg alaposan, csak láttuk hogy az egyik csokis a másik sajtos! Ezaz! Megfogtuk az isten lábát! Na de akkor már legyünk kicsit telhetetlenek. Visszaloholtunk a a furgonhoz, bepróbálkoztunk ott is. Gondosan elraktuk a motyót majd mondom nekik hogy láttuk a gyerekeket amint osztogatnak valamit, kaphatunk mi is? Mire a nő megkérdezni "Do you have a cat?" Mármint hogy van e macskám... ŐŐŐ hát persze. És újabb 4 zacskónak lettünk már kevésbé boldog tulajdonosai. Jobban megnézve már láttuk hogy egy jóllakottan fetrengő macska képe van a zacsin. Na fasza. Most van 8 zacsi kajánk. És mi meg majdnem kibontottuk először... Még hogy sajtos meg csokis... Mindegy. Ha már megvan hazahozzuk. Tanulság? Mindig nézd meg alaposan amit meg akarsz enni! :D

A bejegyzés trackback címe:

https://hianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr304309590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása