The BOSS 2012.03.21. 18:19

A trolloknak

Kedves Trollok!

Ezt a posztot csak és kizárólag nektek szánom. Pár gyors kérdésre válaszolnék, illetve fel nem tett kérdésre választ adnék! A kommentelést letiltottam. Ez a blog azért született első sorban, hogy az otthon maradt családtagoknak legyen mindig friss információ rólam.

  1. Ami az iskolázottságomat illeti a kommentekből kiindulva legalább 12 osztállyal (nem évvel mert lehet hogy 6 szor jártad a másodikat) magasabb az iskolázottságom.
  2. Igen beszélek angolul és úgy gondolom nem is rosszul, emellett még kb 2 nyelven meg tudom magamat értetni. (nem mondom hogy társalgási szint de nem adnak el)
  3. Az, hogy mi indított el Angliába azt én tudom és úgy gondolom, hogy a kívülállóknak nem sok köze van hozzá. Mellesleg ha haza küldök pénzt az a helyi kereskedők zsebében marad és az ország javát szolgálja

Ennyit a trollokról. Akiknek természetesen segítség kell annak az oldalon megadott üzenőfalon keresztül nagyon szívesen válaszolok, sőt még lehet, hogy segíteni is tudok.

A bejegyzés trackback címe:

https://hianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr924331151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása