The BOSS 2012.04.07. 01:41

Bank hooliday...

Szóval a mai nap Angliában Bank Hooliday. Az olyan mint otthon a nemzeti ünnepek. Vagyis csak hasonlít rá mert itt nyitva vannak -igaz csökkentett időben- az üzletek. Elvileg a Bankok és közhivatalok viszont nincsenek. Ez egyben azt is jelenti hogy a mai napra emelt bérezéssel voltunk elszámolva. De hogy mekkora alkoholista nép ez az angol?? közeledik a húsvét és a hosszú hétvége, ennek megfelelően egy hete már csak szinte alkoholt pakolunk. Nem keveset. De itt állítólag igen erős a kocsma kultúra. és most nem arra gondolok, hogy 3 alkesz, hajléktalan beül és két fröccs mellet eldiskurálnak egy estét. Itt Elvileg a közösségi szórakozás helyszíne a Pub. Terveink szerint szombaton mi is elmegyünk egy kicsit lazítani. Kipróbáljuk a helyi Carling sört.

Remélem jó lesz. Majd kiderül. Habár nem tudom mennyire lesz erőnk, mert ugye meló után leszünk. Szerintem nem lesz hosszú életű a program. Úgy érzem rám is rámfér már egy kis lazítás.

Most viszont egy nagy alvás fér rám... bye bye mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://hianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr444368927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása