The BOSS 2012.06.16. 02:58

Jó ez a nap...

Első szabadnap... Vagyis nem teljesen szabad... Reggel 7.30 kor csörög a telefon. Kelni kell... megyek a DVLA ba. Reggel még gyorsan be kellett ugrani fényképet csináltatni... A pláza 8 kor nyit.. automatás fénykép pont jó lesz... hát nem lett az.. :D a harmadik sikertelen próbálkozásomra rájöttem, hogy nem a fényképezővel van gond hanem a hozott "anyaggal"... Nem baj. úgy sem volt soha jó igazolványképem. 

Kezemben a borzasztó felismerésel hogy a férfiak tényleg sármosodnak az idő múlásával, átrohantam a bankba, az új csajoknak a tolmácsolásban segíteni bankszámlát nyitni. kb 1 óra alatt megvolt. Irány Nothingham! Még pont belefértünk a keretbe. Bemegyek előre, és mondom mit szeretnék. Ok semmi gond kérik a személyimet és a jogsimat. Odaadom és itt kezdődtek a bajok. Ugyanis megváltozott az én nevem is a házasságkötéskor és a jogsit nem akartam már kicserélni. Ajj ajj ajj. Ezt csak úgy fogadják el ha hozom a házasságkötéskor kapott kivonatot. Fasza... A másik két srác is potyára jött mert nekik meg orvoshoz kell menni a hivatásos jogsi miatt...

Miután realizáltuk, hogy gyakorlatilag adtunk a szarnak egy pofont. hazaindultunk. Ma még úgy is nagy út vár ránk. Megyünk le London mellé egy trélerért. 

Kutyafudtában összeszedtük amire szükség lehet és lecsavartunk az m1 esen vagy 200 km t. 170 Fontért vettünk egy trélert... hihetetlen. Dupla tengelyes, jó állapotú. Ami még hihetetlenebb hogy semmi papír nem kell itt az utánfutóra csak másoltatunk egyet az autó rendszámából, azt kirakjuk a hátuljára és ha a zárófények működnek akkor mehetünk. Hát a fényekkel volt egy kis probléma... konkrétan nem voltak. Ez így egy picit necces lesz. Gyorsjavítás, próbalámpázás, és voilá... máris működik a féklámpa ha felkapcsoljuk a tompított fényszórót. Az index csak bal oldalon volt, de legalább mindegy melyik irányba húzom a kart, akkor is balra indexel. Ez elég is mivel ez itt a körforgalmak országa és azokat úgy is balra hagyjuk el. Némi bátorsággal elindultunk hazafelé. Ekkor jött a feketeleves... vagyis eső... mert olyan vihar kapott el hogy azt hittem már monszun van... 

Nagy nehezen hazaértünk, és vagy 10. re sikerült betolatni az udvarba. Este 9 van.. kb 500 kb rel a hátunk mögött besüppedtem a fotelba... ekkor jött a csajok ötlete... menjünk el bulizni... ohhh már csak ez hiányzott... elmentünk, megijedtünk a nyertes focimeccsen felbátorodott angolokon, és gyorsan leléptünk.

Ma semmire nem volt időm, de holnap már bemegyek a városba, feltöltöm a telefonom, és mivel szétszakadt a cipőm, veszek másikat. Végre fel tudom hívni az otthoniakat, mert már mára megígértem!!!

most viszont nagyon gyorsan alvás... bye bye 

A bejegyzés trackback címe:

https://hianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr534591478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micsoda? 2012.06.20. 09:57:46

Minden nehézség ellenére, vidám kicsengésű poszt. Jó volt olvasni!!!

anya-mami 2012.06.20. 09:58:45

Jó kirándulást és pihenést mára....remélem az idő is kegyes lesz :) Itthon már kánikula van...30-35fokot jósolnak...de lesz is annyi....Szia Kisfiam :)
süti beállítások módosítása