Kezdem egyre nehezebben viselni a pihenés hiányát. Több mint egy hete folyamatosan dolgozunk. És a legközelebbi szabadnap hétfő, kedd... Azaz meglesz a 14 nap. De hogy ne legyen annyira könnyű az élet, arra a két napra be kell mennem a szendvicsesbe besegíteni, utána meg ugye szombatig megy a rendes tesco s hét... akárhogy is számolok 20 nap egyben. Ebből nem kevés a sima 8 óra helyett 12 óra... Ma is hajnali 2.30 ig leszek. Akkor hogy jutunk haza? 

Fokozottan érzem, hogy fizikálisan és mentálisan is kezd sok lenni. Egyre inkább érzem hogy valahogy ki kell törnöm ebből az ördögi körből... de hogyan? váltsak melót? jó kérdés....

Gyorsan még leellenőrzöm az e-maileket meg a facebookot... persze hogy semmi... Viszont Blájennek üzenem hogy fasza csávó! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr584554849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jokki 2012.05.30. 19:04:23

Cső! Biztosítlak hogy Blájen már tudja hogy "fasza csávó".Rendszeres olvasót csináltam belőle!
Amúgy itthon minden fasza most dobtunk ki egy csomó disznótorost mert már Pityu nagyon unta, és közben rád gondoltunk!
süti beállítások módosítása