Szóval valahol ott hagytam abba, hogy  készültem a nagy Leinchesterbe. Hát annyira nem is nagy. Kedves kisváros feltűnően szép épületekkel és tiszta utcákkal. Ami egyből szembetűnt , hogy nem láttunk pakisztánit. Sajnos a városkén igencsak látszik a recesszió. Rengeteg kiadó és nagyon sok eladó épület és üzlethelység van. 

A google térkép kb 6 agency t írt mi ebből csak egyet találtunk meg. a többi vagy megszűnt vagy csak mi bénáztunk. Az az egy viszont valóban igényes és kedves hely volt. Felmentünk érdeklődni és hogy szeretnénk regisztrálni. Elmondta a hölgy hogy csak informatikus, adminisztrátori és irodai munkák vannak! TÖKÉLETES! E-mail cím csere majd gyors búcsú.

Időben kellett végezni mert hazafelé még meglátogattunk pár gyárat hátha akad valami meló. Reménykedjünk.

Hazaérve egyből el is küldtem az önéletrajzom hátha.... És jött válsz. Igaz még csak megköszönték hogy regisztráltam de jól esett.

Holnap elindulok a másik irányba! DERBY jövök!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://hianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr824296229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása