Reggel 5... csörög az óra. Csak még 5 percet kérek. Kb hajnali kettőkor sikerült elaludni. Még mindig nem nekem való a koránkelés... Valahogy kivonszolom magam a fürdőig... Vizet... vizet... snitt... Elaludtam? Fél 6 múlt 5 perccel. Aj aj. Pánik indul. Gyors öltözés, csinálok magamnak némi kaját... elcsomagolok némi vizet is. Az élet furcsa fricskája hogy szendvicseket gyártunk egész nap, de nem lehet bent sem enni sem venni ételt vagy italt. Perfect!

A kocsiban még szinte alszom. A lányok már elemükben vannak... Mintha az összes magyar bulvárlap egyszerre beszélne. Túl fáradt vagyok én ehhez... Csak mondják csak mondják... Azon gondolkozom ha ezek meghalnak a nyelvüket majd úgy kell agyoncsapni? Kezdek kételkedni abban, hogy az emberi szervezetben a szívizom a legerősebb... Szerintem a nőknél van egy másik alternatíva is...

Odaérünk. Kiszállok a meleg kocsiból... Brrrr hideg van... Kb 6 fok árnyékban. Ez nap közben akár 8 ig is emelkedhet. Apró szemű szúrós eső esik., az a fajta amit szinte észre sem veszel először csak mikor már szügyig áztál. És hogy ne legyen ennyire egyszerű a képlet még a szél is fúj.. így olyan helyekre is eljut az esővíz ahova nem is gondolnád...

Mind1. Bemegyünk, beöltözünk. Adjunk a melónak... Puska kellett volna a melóhoz hogy ismét Ponyvaregényes anekdotával éljek... Átfutott az agyamon hogy van e a folyamatos locsogásnak rekordja? 

Szétosztjuk a csapatot. 8 nő 3 fiú... az egyik szalagra beteszek 6 nőt, meg a Sanyit.. Ő meg bírja a kiképzést mert pesti buszsofőr volt... 

Hozzánk került a nagyfőnök, az egyetlen értékelhető csaj Kata, és Bálint. Ez így kellemes lesz. Nyugodt tempóban látunk hozzá a munkához. A lányos szalag már pörög. Valaki bekapcsolja a zenét... végre... És nem a Tuch Fm szól... Van isten! valami CD megy. Pont fasza. Ütemes zene és elég hangos hogy elnyomja a zsibongást. Egész belejöttem a melóba, már ütemre rakom a cuccokat is. 

Délután 2 kor vége. Haza, mosdás, ágy... snitt.... 

Este felébredek. Laptop, gmail, facebook, skype semmi... snitt....

Most újra megébredtem. De már megint álmos vagyok.. Most blog és snitt.... 

A bejegyzés trackback címe:

https://hianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr134563526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micsoda? 2012.06.05. 21:29:02

Ettől az apró szemű esőtől, meg a hűvös időtől már én is fázom. Kérek egy kis vidám történetet:D

johnibyg 2012.06.05. 23:39:20

Mi az ember szükséges alvásideje?
- Csak még 5 perc!

anya-mami 2012.06.20. 09:58:46

Szia! Ami a lányok nyelvét illeti,nem csak jár,de úgy tudom csípős is....ha olvassák a blogodat lesz neked nemulass :)
Amúgy miért nem tudsz aludni? Biztos sok az energia ital....de majd egy idő után ha mindig reggel kell kelned átáll a szervezet,csak este időben el kell menni lefeküdni!Az éjfél előtti alvás a legpihentetőbb!
Vigyázz magadra kisfiam!
süti beállítások módosítása