Ma is esik az eső... de ez itt nem ritka. Nem is baj legalább egy kicsit tudtam a neten bogarászni. Kb 2 órán keresztül gyűjtöttem az állásokat Burton környékéről. Nem kevés önéletrajzot és kísérő levelet küldtem el. Csak válaszoljanak valahonnan. Vész megoldásként regisztrálok a Staffline hoz. Ez egy pulykavágóhíd és feldolgozó üzem. Nem valami magas az órabér de hátha tudnak adni valami melót amíg össze nem jön egy komolyabb munka.

Itt elég sok magyar dolgozik (természetesen lengyel a főnök), és itt nem kérnek angol tudást sem. Próba szerencse. Lehet, hogy az angolom miatt akár jobb melóm is lehetne itt mert tudom tartani a kapcsolatot a magyarokkal. Isten adja.

Délután úgy néz ki átmegyek Leinchesterbe vagy Birminghambe hátha az ottani agency tud valami melót ajánlani. Majd kiderül ez is. Jó volna már egy kicsit nyugodtabban lenni, hogy legalább a létbiztonságom megvan. 

Majd meglátjuk! Addig is harcra FEL!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr524295172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása