Szóval ma voltam a nagy Derby Városában. Mit is mondhatnék. Kaptunk hideget meleget. Nem csak az időjárás volt változó hanem az ügyintézők hozzáállása  a munkához. az első három helyen teljesen kedvesek és aranyosak voltak.

Kezdésképpen a legnagyobb céghez a Best Connection hoz mentünk be. Itt látszott a profizmus. Az első agency ahonnan úgy jöttem ki hogy ez igen. Leültettek, megkérdezték milyen állás felelne meg. Végig lassan, tisztán és érthetően beszélve. Teljesen pozitív volt a vélemény. Ezután átmentünk egy másikba. Itt már kicsit jobban látszott, hogy milyen is az angol mentalitás de még nem volt vészes. A harmadik hely ismét jó volt. aztán innen indult a feketeleves.

Kb háromnegyed 12 lehetett. Mi hajtottuk tovább a melóhelyeket. Egyik helyen a két ügyintéző csaj épp kint cigizett az iroda előtt. Az iroda kirakatában millió féle hirdetés. Köszönök nekik illedelmesen, már itt látszott hogy flegmák de inkább szóba állnak velünk csak nehogy el kelljen oltani a bagót és bemenni dolgozni. Gondoltam semmi baj. Elmondtam, hogy álláskeresők vagyunk és jelenleg MINDEN ajánlat érdekel. Válasz: nincs nekünk megfelelő állás. A legfontosabb hogy ők had pletykázzanak tovább mi meg húzzunk már el a fenébe. Sebaj. Elköszöntünk és mentünk tovább. Következő helyen már a kapuból kiküldtek hogy nincs állás majd 2 hét múlva... próbálkozhattam én bármivel. Anyátok!!!!

Irány tovább. Felmegyünk, köszönünk, semmi. Nagy nehezen kijön egy csaj és megkérdezi hogy mit akarunk ott. Hát egy kiló kenyérért jöttünk bazdmeg, szerinted mi a francot akar valaki egy munkaerő közvetítő irodában. Ő épp rohan de majd a kolléganő. Hát legyen. Úgy is bunkó vagy. kb 5 perc múlva előkerül a kolléganő. És űberelte felgmaságban az előzőt. Nagy nehezen elérem hogy meghallgasson. Minden faja lenne de nincs saját kocsink. Mondom neki hogy az nem gond van fuvarunk bármikor, bárhova. Az neki nem elég. Ekkor elmagyaráztam neki hogy a kocsihoz pénz kell, ahoz meg munka, de ha a munkához kocsi akkor ez egy 22 es csapdája. Nem hatotta meg. Még bírkóztunk egy keveset mire a végén kinyögte hogy a helyi Toyota gyárba kell ember és hétfőn reggel menjünk vissza. faja. Keserű szájízzel jöttem el Derbyből.

Ami egy kicsit reménnyel tölt el: Ausztin ígéretet tett hogy vasárnap tudok menni a szendvicsgyárba... De ahogy az APEH ellenőr mondja, nyugtával dicsérd a napot. Nem baj nem adom fel. Megvan már a holnapi lista is!

A bejegyzés trackback címe:

https://hianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr294298671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása