The BOSS 2012.04.03. 01:14

Kalandos Hétfő

A Mai nap nem nekem dolgozott. Reggel sokáig aludtam majd realizáltam hogy nincs fuvarom melóba. Sebaj, gondoltuk Balázzsal elmegyünk busszal. Eddig még jó is volt a terv, aztán jött a melóból az sms hogy 3 kor kezdődik a műszak. Na fasza, várhatunk 1 órát, meló előtt... Illetve hazafelére kell szerezni fuvart. Ausztin ígéretet tett, hogy eljön. Ez szép is meg jó is de itt pont sztrájkolnak az emberek meg kamionosok mert 10 pennyvel emelték az üzemanyag árát. Szóval Ausztin sem tudott tankolni. Ekkor jött az elsőre jónak tűnő hír, miszerint 9 kor végzünk. Ez tuti mert a 9.30 as busszal jöhetünk haza. A gyakorlat úgy nézett ki hogy pont úgy végeztünk, hogy lekéssük a buszt. Sebaj, besétálunk Fredley be és a Jackman road-on írt egy buszmegállót. Erről azt kell tudni hogy  pont az autóút mellett van, és ott volt egy buszmegálló öböl, felfestéssel mindennel. a Busz 22.24 re volt a neten írva. 22.35 kor már gyanakodtunk hogy valami nem tiszta. A jackman road másik végénél (kb 100 m re) volt a buszmegálló ahol meg is áll a járat. Este 11 kor fáradtan, agyon fagyva kb 20 km re voltunk otthonról. Ekkor jött a mentő ötlet, stoppoljunk. Ezt az autóúton gyorsan el is vetettük. Hívjunk taxit. Hát más lehetőség nem lévén ez lett a megoldás. még 26 perc várás és megjött. Megváltás volt egy meleg, kényelmes helyre leülni. 12 Font érrt hozott haza. Ez 1,5 napi teljes bejárási pénze volt kettőnknek Balázzsal. Egyébként is szoros a költségvetés, ez most nem hiányzott. De így majdnem éjfélre otthon vagyunk.

Nagy mérgünkbe leültünk és csaptunk egy jó vacsorát (májkrémes kenyér) , és megittunk hozzá a egy sört. Ez az a nap amit nem akarok megismételni...

A bejegyzés trackback címe:

https://hianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr184360256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micsoda? 2012.04.03. 21:58:20

Hiába, a tandíj, a tandíj!/meg kell fizetni/
süti beállítások módosítása