The BOSS 2012.04.01. 16:20

Vasárnap

Egy tipikus semmittevős nap ismét. Annyi különbséggel hogy pénteken volt fizum így el tudtam menni vásárolni némi kaját meg egyebeket. Most dőlt meg az elmélet hogy itt minden drága. De vegyük szépen sorba a dolgokat. Mit is vettem:

- 2 fagyasztott pizza 2 font
- 2 db 3 literes Coca Cola 1,75 Font
- 1 db 500 ml es umbro tusfürdő 1 font
azaz összesen 4,75 font. Szerintem bőven reális. Az itteni fizetésekhez mérten ez valóban aprópénz. A pizza nem is volt rossz. Nem azt mondom hogy olyan mint egy étteremben de bőven megérte az 1 fontot.

Sajnos nem volt nagyon időm nézelődni mert elég későn keltem, és itt 3- 4 órakor bezár minden. Még a tesco is. Csak a lengyel és pakisztáni boltok vannak nyitva. Ha megnézed azok a kisboltok is elfogadható áron vannak. 80 penny egy kenyér, 2,5 font 1 kg os párizsi. Tudom azért ez nem egy 3 fogásos nagykaja de nekem megfelel. Spórolnom kell egy kicsit. Lehet hogy jönnek még nehéz idők.

Szóval ma nem sok érdekes történt. De legalább kicsit pihenek megint. Holnap úgy is megindul a 6 napos munkahét. Addig is üdv mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://hianglia.blog.hu/api/trackback/id/tr484354122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micsoda? 2012.04.02. 10:46:15

Árakról eddig is tudtuk, hogy Magyarországon vagy annyiba kerül minden, vagy többe, mint Angliában v. nyugati szomszédunknál. A kereset viszont jóval alatta van, mint az említett országoké. Ezt kellene közgazdászainknak tanulmányozni, hogy miért is? Jó olvasni az írásaidat!
süti beállítások módosítása